Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasila se

VIDEO Baka (97) pala s prozora i 'zapela' za klima uređaj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinska 97-godišnjakinja čudom je izvukla živu glavu uhvativši se za klima uređaj pod prozorom kroz koji je netom prije pala. Na visini od desetak metara visjela je gotovo pola sata, a izvukla se neozlijeđena.

Vitalna Angela Artemova (97) iz grada Rivnea na sjeverozapadu Ukrajine prala je prozor u svom stanu na trećem katu zgrade kada se poskliznula i pala kroz njega. Spletom nevjerojatno sretnih okolnosti uspjela se prvo rukama uhvatiti za klimatizacijski uređaj postavljen pod njezinim prozorom, a zatim je između pročelja zgrade i stalka na kojemu stoji uređaj progurala nogu i definitivno si spasila život.

Pročitajte i ovo Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini Ilustracija Tragedija na odmoru Čeh fotografirao divovske valove na Kanarima: Pao u more i poginuo

>> Slavonski Brod: Žena pala s nebodera i poginula

Kako piše Mirror, očajnički je počela vikati i tražiti pomoć, što je ubrzo čulo nekoliko slučajnih prolaznika na ulici koji su pozvali vatrogasce. Na visini od oko deset metara bespomoćno je visjela gotovo pola sata.

Kada su vatrogasci stigli, jedan se odmah ljestvama popeo do nje, a nekoliko je njih provalilo u stan te ju je počelo izvlačiti kroz prozor koji je netom prije oprala.

Izvlačenje je potrajalo nekoliko minuta, a 97-godišnjakinja je na kraju bez ijedne ozljede prebačena u bolnicu zbog šoka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene