Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mislio da će umrijeti

VIDEO Preživio brodolom pa danima plutao na hladnjaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolumbijski ribar preživio je danima na otvorenom moru, nakon što mu se brod prevrnuo zbog lošeg vremena. Kolumbijska mornarica pronašla ga je kako pluta na vodi držeći se za komad hladnjaka za led.

Solano Salazar (47) otisnuo se na more s prijateljem u potrazi za ribom, a dva dana nakon isplovljavanja zahvatilo ih je nevrijeme koje je prevrnulo njihov brod. Salazar je naredna dva dana preživio držeći se za komad hladnjaka za led.

Pročitajte i ovo Ilustracija 5,7 po Richteru Snažan potres pogodio Kolumbiju: “Bilo je prilično glasno, jako se treslo. Pod je stvarao zvuk dok se pomicao“ Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar

Njegovo spašavanje snimila je kolumbijska mornarica, a prenosi ga Guardian. Unesrećeni ribar sad je dobro i oporavlja se u bolnici.

"Bio je dehidriran i prema onom što je rekao, oni su isplovili iz luke Guapi u petak u ribolov, a brod je prevrnulo nevrijeme. On je otad plutao privezan za prijenosni hladnjak", rekao je zapovjednik kolumbijske obalne straže, kapetan Andres Meija.

Salazar je sretan što je spašen i sam kaže da je dobro. "Mislio sam samo da ću umrijeti, nisam mislio ni o čemu drugom", rekao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene