Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najviši Kinez

VIDEO: Sa 2,46 m previsok za jedan krevet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri kreveta najviše bi odgovarali građi 2,46 metra visokom i 155 kilograma teškom Zhaou Liangu. Otkrili su to u bolnici u kojoj se 27-godišnjak, 10 centimetara viši od službeno najvišeg čovjeka na svijetu, oporavlja nakon operacije noge.

Kada je slomio nogu, završio je u bolnici u kojoj za njega nisu mogli pronaći dovoljno velik krevet, pa su morali improvizirati - spojili su dva kreveta u jedan kako bi u njega stao najviši stanovnik kineske provincije Henan, ali svi su se složili da bi za to najbolje bilo koristiti četiri kreveta zbog širokih ramena. Njegovi roditelji prosječne su visine, dok on raste iz godine u godinu. Problem mu stvara odjeća koju mora posebno naručivati iz Japana ili SAD-a.

Pročitajte i ovo Policijska traka, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Teške ozlijede pješaka Nesreća u Puli: Udario pješaka autom, vozio ga na haubi, a onda se zabio u parkirani automobil He Jiankui, Kinesko južno sveučilište znanosti i tehnologije Nezakonita medicinska praksa Stvorio GMO bebe: Kineski znanstvenik koji je šokirao cijeli svijet osuđen na 3 godine zatvora

>> Najviši čovjek na svijetu postao najviši tata na svijetu

>> Oženio se najviši čovjek na svijetu

Iako titulu najvišeg muškarca na svijetu još uvijek, prema Guinnessovoj knjizi rekorda, nosi Bao Xishun sa svojih 2,36 metra, Zhaou uopće za nju nije zainteresiran. 'Nisam ništa planirao. Samo se nadam da ću se brzo oporaviti i uskoro početi tražiti posao', rekao je Zaho Liang koji će uskoro biti otpušten iz bolnice.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene