Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti mu kazna

VIDEO Kraljičin stražar zabavljao turiste: Kao da je ispao iz Monty Pythona!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sposobnost da stoje sasvim mirno i tako izdrže duži period dosadnosti, obično se smatra ključnim dijelom posla za grenadire na dužnosti u Buckinghamskoj palači.

Mirno stajanje očito je bilo previše za jednog pripadnika britanske garde, pa je vojska poduzela hitnu unutarnju istragu kako bi ustanovila njegov identitet, jer su ga kamere 'ulovile' kako pleše, izvodi piruete i slične neprimjerene pokrete i to sve dok je bio na dužnosti, piše The Daily Beast.

Pročitajte i ovo Radovi u Splitu - 1 Nisu oduševljeni Split je odlučio da će ovoga ljeta dopustiti radove na određenim lokacijama u gradu: Građani negoduju Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Ukrajini Britanski obavještajci otkrili novu metu Rusa: "Trupe napreduju brže u tom području"

Glasnogovornik ministarstva obrane rekao je da se provodi interna istraga kako bi se ustanovila vjerodostojnost videa. 'Ukoliko bilo tko ne zadovolji visoke standarde vojske, može očekivati primjereno postupanje', rekao je glasnogovornik. Izvor je rekao da, iako snimka može biti zabavna, incident se smatra iznimno ozbiljno.

Djevojčica uspjela nasmijati najozbiljnijeg stražara na svijetu! Evo kako!

'To je veoma ozbiljno. Čuvari su tu da čuvaju palaču, a ne da zabavljaju turiste. Ne želim da se umanji ozbiljnost situacije', rekao je neimenovani izvor iz vojske.

Na videu kojeg su snimili turisti, koji su komentirali da bi stražaru na koracima mogla pozavidjeti ekipa Monty Pythona može se vidjeti vojnik obučen u odoru čuvara Buckinghamske palače, kako izvodi niz zabavnih pokreta turistima koji ga promatraju.

U priloženom videu pogledajte kako je to izgledalo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene