Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražili drogu, pronašli zabavu

VIDEO: Za pretresa kuće igrali igrice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada su stručnjaci došli do zaključka da se može postati ovisnik o računalnim igricama, vjerojatno ipak nisu mislili da bi policajci koji su došli u kuću dilera u potrazi za drogom mogli zaboraviti zbog čega su tamo. Ipak, i to se dogodilo.

Sigurnosne kamere u kući tada već pritvorenog dilera Michaela Difalca snimile se nekoliko policajaca koji su čak devet sati igrali Nintendo igricu Wii Bowling, umjesto da po kući traže dokaze. Sve se odigralo još u ožujku, a tko je snimku ovih dana pustio u javnost, nije poznato.

Pročitajte i ovo Zoran Janković Velika istraga Pretresi širom Slovenije: Na udaru njihov najpoznatiji gradonačelnik, u sve umiješan i nogometni klub? Policija uhićeni policajci i pročelnica USKOK objavio detalje zataškavanja prometne nesreće u kojoj je sudjelovao gradonačelnik Vrbovskog

Iako su kolege koji nisu prisustvovali u igranju ugrica u kući pronašli razne droge, oružje i ukradene stvari, Difalco sada na sudu tvrdi kako zbog njihova ponašanja i dokaza koje su pribavili na 'čudan' način, treba odbaciti sve optužbe protiv njega.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene