Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetnja svjetskoj sigurnosti

VIDEO Pogledajte kako je napad na nuklearku izgledao iz kontrolne sobe: ''Bit će nam nemoguće to popraviti!''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak je u najvećoj europskoj nuklearnoj elektrani Zaporižja nakon žestokog ruskog granatiranja nuklearke izbio požar. Pojavila se snimka iz nuklearke u trenutku napada.

U petak je granatirana nuklearna elektrana Zaporižje. Nakon napada je izbio požar, ali tvrde da, srećom, nema povećanja radijacije.

Objavljena je snimka iz nukearke u trenutku napada na kojoj se čuju vapaji da prestanu s granatiranjem. ''Prestanite pucati na nuklearno opasno postrojenje. Odmah! Prijetite sigurnosti cijelog svijeta!'', može se čuti na snimci iz kontrolne sobe.

''Kritični rad postaje Zaporižje može biti oštećen. Bit će nam nemoguće to popraviti'', upozoravaju.

Pročitajte i ovo Hrvatski vojni izaslanik u Ruskoj Federaciji Jasan stav Ministar komentirao potez našeg atašea u Moskvi: ''Želim ga pohvaliti, sjajna reakcija"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Skriva se u kupaoni Vapaj Ukrajinke (25) iz Harkiva: ''Mama mi ne vjeruje da nas napadaju Rusi. Ispiru mozak ljudima, a oni im vjeruju''

Podsjetimo, za granatiranje nuklearke je rusko ministarstvo obrane u okrivilo ukrajinske sabotere, nazvavši taj čin "monstruoznom provokacijom".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene