Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gaf za gafom

VIDEO Pogledajte kako se Biden smrznuo na pozornici i tko ga je spasio iz neugodne stuacije

Biden na pozornici
Biden na pozornici Foto: Screenshot/X
Američki predsjednik Joe Biden ponovno se osramotio na prikupljanju donacija u Los Angelesu, a iz neugodne situacije spasio ga je Barack Obama.

Čini se da se američki predsjednik Joe Biden smrznuo na pozornici nakon što je u subotu navečer sudjelovao na prikupljanju donacija u Los Angelesu, prije nego što ga je iz još jedne neugodne situacije spasio bivši predsjednik Barack Obama te ga odvukao s pozornice. 

Na videu se vidi kako Biden i Obama mašu i smiješe se dok im publika plješće u Peacock Theatreu u centru Los Angelesa.

Biden plješće i diže publici palac gore, ali onda se prestaje pomicati te nekoliko sekundi nepomično zuri u gomilu kao da je zaleđen. Tada Obama, još uvijek smješkajući se i mašući, prima Bidena za zapešće i nježno ga povlači te se predsjednik trgne i ode s njime s pozornice, piše Daily Mail.

Snimljeni incident samo je jedan u nizu Bidenovih gafova dok se taj  81-godišnjak ponovno bori za Bijelu kuću. 

Na nedavnoj proslavi 16. lipnja u Bijeloj kući video prikazuje Bidena kako zuri u stranu dok drugi sudionici plešu oko njega uz glazbu. Prošlog tjedna dok je prisustvovao G7 u Italiji pojavio se video na kojem se vidi kako Biden luta odvojen od drugih svjetskih vođa dok gleda demonstraciju skoka s padobranom i diže palac u drugom smjeru. Na videu se zatim vidi talijanska premijerka Giorgia Meloni kako tapša Bidena po ramenu i usmjerava ga natrag prema grupi.

No Bijela kuća oštro je odbacila kritike i video tvrdeći da se na njemu ne vide drugi padobranci kojima se Biden približavao i s kojima je razgovarao. 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene