Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Snimka bizarnog incidenta u jednoj trgovini u gradu Plymouthu, pojavila se na internetu, a u njoj se vidi perverzni muškarac kako njuška stražnjicu zaposlenika iste trgovine, koji je stavljao namirnice na policu.


'Navikao sam na kupce oko sebe i nisam ništa primijetio. Bilo mi je sve malo čudno, no kad sam shvatio što se događa ostao sam šokiran koliko je dugo taj čovjek bio iza moje stražnjice', rekao je zaposlenik trgovine, koji je htio ostati anoniman, piše Daily Mirror. Muškarca, koji mu je snifao stražnjicu, zadovoljavajući svoj nastrani fetiš, snimljen je nadzornim kamerama u istom prijestupu dvaput, 31. listopada i 7. studenog, a u potragu za njim uključila se i policija.

Vezani članci Kim Kardashian Žena koja je popularizirala velike stražnjice i danas se ljuti kada ju "podsjete" da je njezina umjetna Lady Gaga Slavna pjevačica održala vatreni koncert na kojem je u prvom planu bila njezina pozadina

>> Zove žene video pozivom i masturbira

'To je bizaran događaj i netko od kupaca, morao je vidjeti kako ta osoba izgleda i može nam pomoći da ga identificiramo', naglasio je policijski detektiv Steve White.