Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Perverzni fetišist

VIDEO: 'Snifa' stražnjice po trgovini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka bizarnog incidenta u jednoj trgovini u gradu Plymouthu, pojavila se na internetu, a u njoj se vidi perverzni muškarac kako njuška stražnjicu zaposlenika iste trgovine, koji je stavljao namirnice na policu.

Pročitajte i ovo Poplava u Velikoj (Foto: Požega.eu) Najkritičnije u Maloj Velikoj Veliko nevrijeme u Velikoj kod Požege: Stanovnici se pitaju tko će im nadoknaditi štetu Zatvor (Foto: AFP) Planirala napad u Britaniji Najmlađa pripadnica ženske terorističke ćelije osuđena na doživotni zatvor u Britaniji: "Bile su pune mržnje"

'Navikao sam na kupce oko sebe i nisam ništa primijetio. Bilo mi je sve malo čudno, no kad sam shvatio što se događa ostao sam šokiran koliko je dugo taj čovjek bio iza moje stražnjice', rekao je zaposlenik trgovine, koji je htio ostati anoniman, piše Daily Mirror. Muškarca, koji mu je snifao stražnjicu, zadovoljavajući svoj nastrani fetiš, snimljen je nadzornim kamerama u istom prijestupu dvaput, 31. listopada i 7. studenog, a u potragu za njim uključila se i policija.

>> Zove žene video pozivom i masturbira

'To je bizaran događaj i netko od kupaca, morao je vidjeti kako ta osoba izgleda i može nam pomoći da ga identificiramo', naglasio je policijski detektiv Steve White.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene