Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ubila napadača

Pucnjava u Plymouthu, ubijeno više ljudi: "Ovo je ozbiljan i tragičan incident. Slušajte policiju"

U engleskom gradu Plymouthu u pucnjavi je poginulo više ljudi. Iz policije su potvrdili kako sumnjivac nije u bijegu te kako nije riječ o teroru, a mediji prenose da se radi o petoro ili šestero mrtvih.

Više ljudi poginulo je u pucnjavi u jugozapadnom engleskom gradu Plymouthu, izvijestio je kasno u četvrtak Sky News, ne navodeći točno koliko. No, po izvješćima drugih britanskih medija, ubijeno je petero ili šestero ljudi, a policija je ubila naoružanog napadača.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Klára Holcová Najsmrtonosniji napad u zemlji FOTO Ovo su žrtve pokolja u Češkoj: Fakulteti, vatrogasci i redakcije opraštaju se od svojih članova - "Bila je na predavanju, a onda je uletio..."

Lokalni vijećnik Johnny Mercer iz Konzervativne stranke objavio je na Twitteru da je riječ o "ozbiljnom" i "tragičnom" incidentu i pozvao građane da slušaju upute policije.

Napomenuo je da nije riječ o teroru te da sumnjivac nije u bijegu. Na mjesto događaja poslana su vozila hitne pomoći, helikopteri i liječnici. Očevici su kazali za PlymouthLive da čuju pucnjavu.

"Policija je pozvana u vezi ozbiljnog incidenta s pucnjavom u Biddick Driveu u području Keyhama u Plymouthu oko 18,10 sati. Stigli su policajci i vozila hitna pomoći.

Na mjestu događaja nekoliko je mrtvih, a nekoliko ozlijeđenih pruža se pomoć. Proglašen je kritičan incident. Područje je zatvoreno i policija vjeruje da je situacija pod kontrolom", priopćila je policija, a prenosi Independent.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene