Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Seksualno teroriziranje

Zove žene video pozivom i masturbira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija na jugu Švedske pokušava ući u trag perverznom muškarcu, koji terorizira žene upućujući im video pozive putem mobitela te u njima prikazuje sebe kako masturbira.

Dvije žene dosad su policiji uputile pritužbu za uznemiravanje te su obje incident opisale do u gotovo identične detalje. Nakon što su vidjele kako im netko upućuje video poziv putem mobitela i javile se, odmah bi ih šokirao prizor s druge strane mobitela. Nepoznati muškarac prikazivao bi sebe kako masturbira, pišu švedski mediji. Prva je opsceni poziv primila 19-godišnjakinja, još u ponedjeljak, oko 10 sati ujutro. Čim je vidjela o čemu se zapravo radi, s gnušanjem je prekinula vezu.

Pročitajte i ovo Poziv: Radovi u Samoboru - 6 Poziv Domagoja Mikića Već su mjesecima trebali normalno živjeti, a zbog teške mehanizacije do njih ne mogu hitna ni vatrogasci: "Samo si razmišljam da se njemu nešto dogodi" Švedska vojska, ilustracija Ključna uloga Mogu li oni riješiti problem Ahilove pete NATO-a? "Mi smo jedna od rijetkih nacija koje se mogu nositi s ovakvim okruženjem"

Vjerojatno isti muškarac

Muškarac ju je ponovno nazvao nakon samo par minuta, no ona se više nije javljala. Nekoliko sati kasnije, na isti je trik nasjela i 25-godišnja djevojka, no njoj je nepoznati muškarac poslao i SMS poruku seksualno eksplicitnog sadržaja. Policija ne isključuje mogućnost kako su oba incidenta povezana, odnosno da se radi o istom muškarcu. Zbog ozbiljnosti počinjenog prekršaja, policija može zatražiti ispis poziva od mobilnog operatera za navedeni period te ući u trag nepoznatom pervertitu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene