Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jednog su pastora kamerom snimili dok je držao propovijed tijekom koje je ispričao kako je izudarao dječaka koji ga je živcirao.


Eric Dammann, pastor u baptističkoj crkvi u New Jerseyju, svojim je župljanima govorio o dječaku Benu kojeg je upoznao u Calgaryju, piše Daily Mail.

Vezani članci Chloe Sevigny Holivudsku glumicu nekad su povezivali s 23 godine mlađim, a sada čeka prvo dijete s markantnim Sinišom iz Zagreba Bolnica, ilustracija (Foto: Getty) Dječak (8) umro od posljedica gripe: Više od tjedan dana bio je kritično...

'Bio je pametnjaković. Bio je pametno dijete, ali to je također bilo opasno', kazao je pastor Eric. Župljani su ostali šokirani njegovim priznanjem i činjenicom da se hvali takvim postupkom. No njega to nije spriječilo da prepriča događaj do kraja.

Pastor u Keniji uhvaćen spuštenih hlača i javno osramoćen

Tijekom boravka u kampu, dječak ga je stalo propitkivao, a Eric je to shvatio kao 'neposlušnost prema Bogu', te dječaka udario u prsa. Na snimci se vidi kako pastor zamahuje rukom ne bi li prisutnima što bolje prikazao kako je djetetu nanio fizičke ozlijede.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook