Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi skandal

VIDEO Nevjerojatno ponašanje beogradskog gradonačelnika: Vrijeđao aktiviste, unosio se u lice, jedan odgurnut

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić snimljen je kako urla na beogradskog aktivista, vrijeđa ga i naposljetku ga muškarac koji je stigao na lokaciju s njim odguruje.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić postaje poznat po svojim gafovima, a danas je izazvao još jedan skandal.

Šapić se aktivistu organizacije "Kej je naš" Dušanu Čaviću na Savskom Keju unosio u lice i nazivao ga magarčinom i dripcem.

Pročitajte i ovo Josipa Krajinović, reporterka Dnevnika Nove TV Premijer najavio BBB-ovci izlaze pred suca istrage: Postoji li šansa da ih pusti na slobodu?

Novinar, redatelj i jedan od autora TV emisije "Marka Žvaka" Čavić upitao je Šapića na Savskom keju zašto nije došao ispred Ribnikara da se pokloni duhovima mrtve djece. SNS-ov kandidat za gradonačelnika burno je reagirao.

Ponavljao je da je bio ispred škola, ali da se nije slikao. "Nisam se slikao, magarče jedan neodgojeni. Nije moja dužnost tebi da se pokazujem", rekao je.

Pročitajte i ovo Tomislav Pokrovac, predsjednik Stožera za obranu hrvatskog sela O Juretiću i prosvjedima Pokrovac o ekstremistima: "Da sam znao što će biti, ne bih dozvolio da nešto tako govori"

Naposljetku je nepoznati muškarac odgurnuo Čavića kad mu se pokušao približiti, a sve se jasno može vidjeti na snimci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene