Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bizaran incident zabilježen je u javnoj srednjoj školi u gradu Stamfordu u Connecticutu. Protagonist je bio 72-godišnji zamjenski nastavnik, koji je uhvaćen kako furiozno masturbira na hodniku škole.


Nastavnici i učenici srednje škole u Westhill u Stamfordu ostali su šokirani ponašanjem Michaela Lueckea (72), koji je u srijedu osjetio potrebu za "olakšanjem" pa je nasred hodnika odlučio masturbirati.

Vezani članci Sylvain Helaine - Istetovirani profesor - 5 Dobio otkaz u vrtiću jer su djeca imala noćne more. Sad je učitelj: Cijelo tijelo mu je prekriveno tetovažama, čak i očne jabučice Virtualni Sabor - Treba li ukinuti maske u školama? Treba li ukinuti maske u školama? Glasajte u virtualnom Saboru

Na hodniku škole ga je oko 7:30 sati po lokalnom vremenu opazila djelatnica škole, a isprva je pomislila kako je možda ozlijeđen. Kad mu je prišla, shvatila je kako je Lueckeu ruka u hlača te da "rukuje svojim penisom".

Sarajevo: Pedofil gol masturbira na balkonu gledajući djecu

Šokirana, odmah je o tome obavjestila ravnatelja, a škola je o svemu izvijestila policiju. U međuvremenu je vitalni Luecke već bio na nastavi i smireno predavao novu lekciju, kad su po njega došli školski djelatnici kako bi ga udaljili s nastave, prenosi Yahoo News.

Lueckea je snimila i nadzorna kamera, na kojoj se vidi kako stoji na stubištu te kako se trlja po preponama na sumnjiv način dok promatra učenika u dvorištu škole. Nakratko nestaje iza ormarića da bi se opet pojavio, legao na pod i bacio se na posao. Snimka navodno pokazuje i nekolicinu učenika kako prolazi pored njega prije nego ga je primjetila djelatnica škole i prijavila.

Luecke nema policijski dosje, no sad mi prijete tri tužbe - za nedolično ponašanje u javnosti, remećenje mira i dovođenje u opasnost maloljetnih osoba.

Pred sucem, koji mu je odredio jamčevinu od 25.000 dolara, Luecke se branio na način da je rekao kako se radilo o "problemu s hlačama" te da je taj problem mogao otkloniti samo tako da legne na pod i zavuče ruku pod njih. Isto je rekao i policiji kad su došli po njega u školu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook