Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Posjetioci jedne novozelandske plaže ostali su u čudu kada su vidjeli ostatke devet metara duge morske nemani.


More je na novozelandsku obalu prije nekoliko dana izbacilo kostur devet metara duge 'nemani', koja je zaintrigirala tamošnju javnost. Izvjesna Elizabeth Ann snimila je kostur, a videouradak je postavila na YouTube tražeći posjetitelje svog kanala da pokušaju otkriti o kakvom bi se biću moglo raditi.

>> Pogledajte što je ulovio u Dunavu!

Vezani članci Novi Zeland ublažava lockdown Ukidaju karantenu nakon šest teških tjedana: "Delta je promijenila pravila igre. Na vidiku je eliminacija, ali..." Život s koronavirusom, ilustracija Unatoč brojnim zatvaranjima srušili rekord zaraženih, dužnosnici upozoravaju: ''Bit će još gore''

Osim impozantne duljine, 'neman' ima velike zube, a vide se i ostaci ovećih peraja. Kako javlja Huffington Post, pojavio se čitav niz teorija o kojekakvim izumrlim životinjama, krokodilima i divovskim jeguljama.

No, stručnjak za podmorski život Anton van Helden nagađanjima je stao na kraj. On kaže kako je najvjerojatnije riječ o poluraspadnutoj strvini kita ubojice. Lampica mu se upalila kada je vidio peraju karakterističnu za orke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook