Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrene kugle uplašile mještane

U Teksasu s neba padaju krhotine satelita?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasti u Teksasu zaprimile su velik broj izvještaja i svjedočenja o vatrenim kuglama i krhotinama koje padaju po svim dijelovima te američke države, a što se povezuje s nedavnom kolizijom satelita.

Lokalna televizija snimala je maraton u teksaškom gradu Austinu i igrom slučaja uhvatila vatrenu kuglu koja pada s neba. Slučaj su primjetili i brojni mještani. Glasnogovornik policije izjavio je kako su službe sigurnosti na terenu te istražuju mjesta mogućeg pada krhotina.

Pročitajte i ovo Sudar u Buzinu - 2 Kombi oduzeo prednost Opelu Sudar u Buzinu: Hitna prevezla jednu osobu u bolnicu Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!"

>> SAD i Rusija prate krhotine sudarenih satelita

Igrači golfa iz lokalnog kluba u Austinu, tvrde da su vidjeli nešto kako pada s neba ostavljajući plameni trag za sobom. Jedan je izjavio kako je izgledalo 'poput svijetle kugle s vatrenim repom'.

No, američko Strateško zapovjedništvo smatra da se zapažanja iznad Teksasa ne mogu povezati sa sudarom satelita koji se dogodio prošlog utorka. Direktor ruske kontrole leta izjavio je kako će krhotine od kolizije još tisućama godina kružiti oko Zemlje prijeteći sigurnosti stotinama drugih satelita.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene