Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Zastrašujući trenutak

VIDEO Kako biste vi reagirali? Morska zmija došla do lica roniteljice, ugriz je mogao biti koban

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamera je zabilježila zastrašujući trenutak kada se roniteljica blisko susrela s otrovnom maslinastom morskom zmijom u blizini istočne obale Australije.

Video roniteljice u blizini istočne obale Australije koja je bila u bliskom susretu s maslinastom morskom zmijom ubrzo je postao viralan.

Pročitajte i ovo Piton Nevjerojatno što je učinio Stravična borba za život motociklista s ogromnom zmijom: "Ugrizla me za ruku pa počela gnječiti..." Ilustracija građani odahnuli Okončana drama: Pronađena izuzetno otrovna zelena mamba, nevjerojatno gdje se skrivala

Žena se nije micala sve dok je otrovna zmija plivala oko njezina tijela, a nakon što je izronila, prokomentirala je kako je zmija "mala i znatiželjna". "Wow, ovo je život u koraljnom moru", kazala je.

Te su zmije znatiželjne i poznato je da prilaze roniocima. Nisu agresivne i najaktivnije su noću. Iako rijetko grizu ljude, poznato je da su njihovi ugrizi smrtonosni.

Iako znanstvenici općenito vjeruju da se neke populacije maslinastih morskih zmija smanjuju, smatraju se najmanje zabrinjavajućom vrstom.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene