Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Žena koja je pratila utrku dragstera u Arizoni u nedjelju poginula je nakon što ju je pogodio kotač koji se odvojio od vozila koje je sletjelo sa staze.


Žena je gledala prvu vožnju Top Fuel utrke kad je vozač Antron Brown izgubio kontrolu i sletio sa svojim dragsterom izvan staze, pri čemu mu je odletio lijevi stražnji kotač. Kotač je odletio u publiku i pogodio nesretnu ženu. Alia Maisonet, glasnogovornica National Hot Rod Associationa, organizatora utrke, izjavila je da je gospođa prebačena helikopterom do bolnice na liječenje i da je kasnije preminula.

Vezani članci Wings for Life World Run - 3 Kako do željenog rezultata ove godine na Wings for Life World Runu? Pripremite se na vrijeme Wings for life world run - 5 Ujedinite se za jedan cilj i trčite za one koji ne mogu kako bi jednom mogli: "Imamo osjećaj da je to naš praznik, budi nam neku nadu i sreću“

'Cijela NHRA zajednica je duboko ožalošćena incidentom i šalje svoje misli i molitve gospođinoj obitelji i prijateljima', pisalo je u priopćenju. Vozač je također bio na medicinskom pregledu, ali nije ozlijeđen. 'Mi smo trkači i utrkujemo se, i ja sam dobro', rekao je Brown. 'Sve se dogodilo tako brzo i želim se zahvaliti NHRA- inoj sigurnosnoj ekipi što je bila tamo i što su mi brzo pomogli da izađem iz vozila, kao i medicinskoj ekipi koja mi je brzo pružila pomoć.' Utrka se nastavila nakon nesreće.