Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CNN 'briljirao'

VIDEO Nadmašili sami sebe u teorijama zavjere!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nestanak malezijskog zrakoplova kod nekih TV kuća jednostavno ne nema granica u ispucavanju špekulacija i postavljanju pitanja, koja naprosto zgražaju. CNN je baš u raspravi oko te teme zaprepastio kako javnost tako i druge medije.

CNN ne samo da je spomenuo raznorazne teorije zavjere vezane za nestanak malezijskog zrakoplova na letu MH3780, već je voditelj sugovornike pitao je li doista suludo pretpostaviti da je nestali zrakoplov progutala crna rupa, prenosi Business Insider.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga upućuje na otmicu ili sabotažu Potraga za nestalim MH370: Netko je pogasio ključnu opremu?! Slika nije dostupna Sarajka bila u pravu? Krije li ovaj otočić usred Indijskog oceana tajnu nestalog Boeinga?

Jučer smo objavili priču iskusnog pilota Christophera Goodfellowa, koji je dao svoje viđenje događaja vezanih za nestanak Boeinga 777, iz kuta pilota, a na izvještavanje CNN-a se referirao kao "uznemirujuće". Vjerojatno je mislio na izrečeno u priloženom videu niže teksta.

Iz perspektive iskusnog pilota: Što mislite o ovoj teoriji nestanka malezijskog zrakoplova?

Voditelj CNN-a Don Lemon postao je sugovornicima pitanje oko crnih rupa, prenoseći ga od jednog korisnika Twittera koji prati CNN. Spomenuo je i objave na Twitteru koji događaj uspoređuju s radnjom u serijama "Izgubljeni" (Lost) i "Zona sumraka".

"To je ono što ljudi govore. Znam da je suludo, no je li to zapravo suludo?", upitao je Lemon.

Nakon kraćeg tajca, bivša inspektorica američkog Ureda za promet, Mary Schiavo, odgovorila mu je da je to doista suludo. "Pa, crna rupa bi usisala čitav naš svemir, pa znamo da nije to. Bermudski trokut su obično atmosferski uvjeti a 'Izgubljeni' su TV serija", odgovorila je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene