Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Totalno van kontrole

VIDEO Drama u zračnoj luci: Podivljala putnica napala djelatnika te bacala stvari, a sve zbog jednog razloga

Drama u zračnoj luci
Drama u zračnoj luci Foto: Screenshoot/Twitter
Žena je napala djelatnika zračne luke, jer se nije ukrcala na željeni let.

Bijesna žena fizički je napala djelatnika aviokompanije Emirates koji je radio na check-inu u zračnoj luci u Meksiku, a razlog svemu tome je što je propustila svoj let.

Incident je snimljen 1. studenog, a na snimci se vidi kako putnica udara djelatnika nakon čega svoj bijes iskaljuje na inventuru u zračnoj luci.

Vrhunac incidenta je bio kada se žena popela preko šaltera iza kojeg je bio djelatnik te počela bacati stvari i vikati dok su djelatnici pozivali pomoć. U jednom trenutku je zaplakala,a onda je stigo osiguranje t ju odvelo. Među uništenim stvarima bili su i računalo, tipkovnica te prtljaga nekih putnika, piše Daily Mail.

Zrakoplovna tvrtka Emirates potvrdila je napad nakon što se žena pokušala prijaviti na let sa  zakašnjenjem i isteklom putovnicom.

 

 

"Klijentici je uskraćeno putovanje, a ona je postala agresivna te je osiguranje zračne luke i policija morala reagirati", poručili su iz Emiratesa.

Pročitajte i ovo Srušio se zrakoplov Precision Aira zbog velikih kiša VIDEO Horor na poznatom jezeru: Srušio se zrakoplov Precision Aira, u padu poginulo 19 ljudi

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stigla i policija VIDEO Pijana putnica napravila kaos u avionu: Zbog nje avion je morao prisilno sletjeti

Nije poznato je li žena puštena iz policijskog pritvora. Brojni ljudi bili su bijesni zbog njezine nekontrolirane reakcije kao i uništenih stvari.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene