Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zastrašujući oblak

VIDEO Bizaran prizor na nebu podsjeća na posljedice atomske bombe

Oblaci u Oklahomi
Oblaci u Oklahomi Foto: Platforma X
Spoj dvaju oblaka uslijed jake oluje podsjetio je stanovnike grada u Oklahomi na posljedice atomske bombe. Sve su snimili i objavili.

Nebo iznad grada Normana u saveznoj američkoj državi Oklahomi u nedjelju je izgledalo kao da je bačena nuklearna bomba nakon što je jaka oluja spojila dva različita oblaka.

Video koji su snimili stanovnici prikazuje kako se kumulus kreće prema gore kroz stratusni oblak, te tako stvaraju iluziju gljive. Dojam pojačava zalazak sunca, zbog čega su oblaci poprimili ružičasto-narančastu boju.

Pročitajte i ovo Ilustracija bit će ključni svjedok Ručak ubio troje ljudi: Jedini preživjeli probudio se iz kome nakon mjesec dana

Kako piše Newsweek, prognostičari su rekli da su neobični oblaci isti oni koji su u subotu navečer donijeli velike oluje s tučom u okrug Seminole u središnjoj Oklahomi.

Nacionalna meteorološka služba prethodno je izdala niz upozorenja o ozbiljnoj grmljavinskoj oluji i tornadu tijekom vikenda, upozoravajući na tuču veličine stolnoteniske do bejzbolske lopte.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Plin za cent Plenković o plinskoj aferi i smjeni šefa HEP-a: "Nisam čuo da to šteti Vladi. Ne znam tko to kaže"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene