Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapaljivi materijali

Ogroman požar u Rusiji zahvatio 4000 četvornih metara, evakuirano više od 100 ljudi: Vlasti izdale važno upozorenje

Veliki požar u Rusiji
Veliki požar u Rusiji Foto: DNEVNIK.hr
U istraživačko-proizvodnom poduzeću u Rusiji izbio je požar. Vlasti su istaknule moguću opasnost od širenja požara na skladište zapaljive tekućine.

U istraživačko-proizvodnoj kompaniji u gradu Aramil u Sverdlovskoj oblasti izbio je požar. Regionalni ured Ministarstva za izvanredne situacije objavio je da je dosad evakuirano 110 ljudi. 

Vatrogasci su primili poziv o požaru u 10:23, navodi se u priopćenju ministarstva. "Prema privremenim podacima, požar je zahvatio površinu od 3000 četvornih metara. Prije dolaska vatrogasnih ekipa iz zgrade se samostalno evakuiralo 110 osoba. Nema dojava o stradalima."

Pročitajte i ovo Ilustracija Poginula jedna osoba Eksplozija i požar u zgradi ruske tajne službe: Objavljene prve snimke, prijeti im još jedna opasnost

Postoji opasnost od širenja požara na skladište zapaljive tekućine, prenijela je ruska državna agencija TASS. Vatrogasnu ekipu na terenu čini 49 ljudi i 16 vozila.

Pročitajte i ovo Požar na Ferenščici - 3 zamalo tragedija VIDEO/FOTO Pirotehničari na terenu: Pogledajte kako izgleda zgarište garaže u Zagrebu u kojoj je vlasnik čuvao mine, bombu i streljivo

Istraživačko-proizvodni holding VMP proizvodi materijale za boje i lakove za industrijsku upotrebu i vatrootporne boje. Poduzeće je izgrađeno 2017. godine, navodi se na internetskoj stranici tvrtke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene