Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena vlasnica

Užas u Velikoj Britaniji: Pas napao desetogodišnjaka, izgrizao ga do smrti

Pas (Foto: Getty Images)
Pas (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
Napad psa završio je kobno za desetogodišnjeg dječaka u odmaralištu u Looeu, britanskom gradiću na obali.

Desetogodišnji dječak oko pet sati ujutro pronađen je mrtav nakon napada psa koji je, prema opisu, sličio buldogu.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

Nakon dojave o ovom slučaju, policija je pokrenula potragu za vlasnicom psa i njezinim kućnim ljubimcem. Žena je ubrzo pronađena i uhićena.

Priopćili su da je vezano za ovaj slučaj, u pritvoru 28-godišnja žena. Sumnjiči je se da je izvan kontrole držala opasnog psa, a k tome još i da je odgovorna za teško ubojstvo. Pas je također pronađen te je zbrinut kod uzgajivača.

U lokalnoj hitnoj službi kažu da su dobili dojavu u 4:42 sati. Upravitelj odmarališta Robert Ellwood kaže da od policije nije dobio informacije o ovom događaju: ''Na posao sam stigao jutros, a policija je već bila na mjestu događaja. S obzirom na broj policajaca raspoređenih u odmorištu znali smo da se nešto događa, ali nam nisu rekli što''.

Jedna turistica u odmaralištu rekla je da je čitava stvar ''vrlo jeziva''. ''Mnogi su se ljudi spakirali i otišli, a ja sam tražila premještaj u najdalji dio parka inače ću otići. Ovo se ne čini kao mjesto za odmor – grozno je'', rekla je turistica koja je željela ostati anonimna, piše BBC.

Aktualno Predsjednica odala počast žrtvama Jasenovca: ''Drugi svjetski rat u našoj domovini i danas budi bolna sjećanja na brojna stradanja'' Kolinda Grabar-Kitarović u Spomen području Jasenovac (Foto: Ured predsjednice) Kolinda Grabar-Kitarović u Spomen području Jasenovac (Foto: Ured predsjednice) Foto: Ured predsjednice Kolinda Grabar-Kitarović u Spomen području Jasenovac (Foto: Ured predsjednice) Kolinda Grabar-Kitarović u Spomen području Jasenovac (Foto: Ured predsjednice) Foto: Ured predsjednice +0 Kolinda Grabar-Kitarović u Spomen području Jasenovac (Foto: Ured predsjednice) Hrvatska Predsjednica odala počast žrtvama Jasenovca: ''Drugi svjetski rat u našoj domovini i danas budi bolna sjećanja na brojna stradanja'' 1/3 >>

Aktualno Završio veliki prosvjed u Beogradu protiv Vučića: Prosvjednici poslali konkretne zahtjeve i dali rok Prosvjed (Dnevnik.hr) Prosvjed (Dnevnik.hr) +0 Prosvjed u Beogradu (Dnevnik.hr) Svijet Završio veliki prosvjed u Beogradu protiv Vučića: Prosvjednici poslali konkretne zahtjeve i dali rok 1/2 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene