Pas (Foto: Getty Images)
Pas (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Napad psa završio je kobno za desetogodišnjeg dječaka u odmaralištu u Looeu, britanskom gradiću na obali.


Desetogodišnji dječak oko pet sati ujutro pronađen je mrtav nakon napada psa koji je, prema opisu, sličio buldogu.

Vezani članci Irena Andrassy Posljednje riječi EU-a Velikoj Britaniji uputila je hrvatska ambasadorica, a one će svakako ostati upisane u povijest Klađenje (Ilustracija. Getty Images) Dječak se ''navukao'' na klađenje i ocu potrošio više od pola milijuna kuna

Nakon dojave o ovom slučaju, policija je pokrenula potragu za vlasnicom psa i njezinim kućnim ljubimcem. Žena je ubrzo pronađena i uhićena.

Priopćili su da je vezano za ovaj slučaj, u pritvoru 28-godišnja žena. Sumnjiči je se da je izvan kontrole držala opasnog psa, a k tome još i da je odgovorna za teško ubojstvo. Pas je također pronađen te je zbrinut kod uzgajivača.

U lokalnoj hitnoj službi kažu da su dobili dojavu u 4:42 sati. Upravitelj odmarališta Robert Ellwood kaže da od policije nije dobio informacije o ovom događaju: ''Na posao sam stigao jutros, a policija je već bila na mjestu događaja. S obzirom na broj policajaca raspoređenih u odmorištu znali smo da se nešto događa, ali nam nisu rekli što''.

Jedna turistica u odmaralištu rekla je da je čitava stvar ''vrlo jeziva''. ''Mnogi su se ljudi spakirali i otišli, a ja sam tražila premještaj u najdalji dio parka inače ću otići. Ovo se ne čini kao mjesto za odmor – grozno je'', rekla je turistica koja je željela ostati anonimna, piše BBC.

Predsjednica odala počast žrtvama Jasenovca: ''Drugi svjetski rat u našoj domovini i danas budi bolna sjećanja na brojna stradanja''

Završio veliki prosvjed u Beogradu protiv Vučića: Prosvjednici poslali konkretne zahtjeve i dali rok