Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TVRDE DA GA NISU MOGLI SAVLADATI

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Policajci ispalili osam metaka u invalida bez nogu! Dok je pokušavao pobjeći, nastavili pucati te ga ubili

Policajci pucaju u muškarca
Policajci pucaju u muškarca Foto: Screenshot/Twitter
Grupa kalifornijskih policajaca upucala je i ubila invalida kojem su amputirane obje noge, a koji je pokušavao pobjeći skočivši iz invalidskih kolica.

Trojica policajaca iz policije Huntington Parka snimljena su kako prošli tjedan ispaljuju najmanje osam hitaca u Anthonyja Lowea Jr., 36-godišnjeg oca dvoje djece.

Lowe Jr., prije nego što je okrutno upucan, ničim izazvan ubo je nepoznatu osobu nožem, tvrdi policija, nakon čega je pokušao pobjeći od dvojice policajaca, piše Daily Mail.

Na snimci incidenta vidi se muškarac ispred dvojice policajaca pored svojih invalidskih kolica iz kojih je skočio. Okrenuo se i pokušao pobjeći dok je u ruci držao veliki mesarski nož. Ubrzo je na mjesto događaja stigao drugi policijski automobil, iz kojeg je izašao treći policajac.

Pročitajte i ovo Ilustracija VELIKA TRAGEDIJA Četverogodišnju djevojčicu napao pas u dvorištu kuće: Preminula na licu mjesta

Pročitajte i ovo Ilustracija SVE SE ISTRAŽUJE Zaustavili limuzinu, spustili prozore i počeli pucati po ljudima! Ranjeno 10 osoba, policija nudi novac  

"Pokušali smo ga zadržati elektrošokerom, ali to se pokazalo neefikasno", poručili su iz policije. U roku od 15 sekundi od dolaska trećeg policajca ispalili su više hitaca, pucajući u invalida u gornji dio njegova trupa.

 

 

"Osumnjičeni je ponovo pokušao baciti mesarski nož na policajce, a u tom je trenutku došlo do pucnjave", navodi se u policijskom priopćenju. 

Lowe je preminuo na licu mjesta. Njegova obitelj sada traži odgovore od policijske uprave.

"Ubili su mog sina u invalidskim kolicima bez nogu. Želim da policija sve istraži", rekla je njegova majka Dorothy Lowe na konferenciji za novinare u nedjelju.

Poručnik Hugo Reynaga iz Ureda šerifa okruga L. A. rekao je da su umiješani policajci na privremenom dopustu, ali da nisu poduzete službene disciplinske mjere.

Zasad nije poznato koga je Lowe napao nožem te u kakvom je stanju ta osoba sada. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene