Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prijeti joj do 15 godina zatvora

UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ Majka u zoološkom vrtu bacila svoje trogodišnje dijete u kavez s medvjedom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uznemirujuće snimke šire se društvenim mrežama, a na njima se vidi žena koja je bacila dijete u kavez s medvjedom.

Uznemirujući incident snimljen u uzbekistanskom zoološkom vrtu prikazuje životinju i osoblje kako žure prema malom djetetu. Naime, nadzorne kamere snimile su 30-godišnju ženu koja je u ograđeni prostor gdje obitava smeđi medvjed - bacila dijete.

Dignula je dijete u zrak, stavila ga na ogradu i bacila ga u pet metara dubok jarak. Medvjed je pojurio prema djetetu, ponjušio ga i udaljio se, piše RT.

Medvjeda je odmah odvelo osoblje zoološkog vrta koje je požurilo da izvuče djevojčicu iz ograđenog prostora. Djevojčica je hospitalizirana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Populacija u porastu Lovca u našem susjedstvu napala medvjedica, jedva izvukao živu glavu: "Previše ih je, ovo neće biti izolirani slučaj"

Pročitajte i ovo Ilustracija Morski čovik Praćaka se i hrani ribom: Na ulazu u Jadran snimljeno gotovo izumrlo biće koje su nekad ribari brutalno ubijali

Uzbekistanski tužitelji pokrenuli su kaznenu istragu o incidentu, a žena je osumnjičena za pokušaj ubojstva bespomoćne osobe. Ako bude proglašena krivom, prijeti joj i do 15 godina zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene