Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašli je nakon tri dana

VIDEO Strava u zračnoj luci: Žena u liftu napravila kobnu pogrešku

Žena u liftu
Žena u liftu Foto: MassiVeMaC
U indonezijskoj zračnoj luci žena je nasilno otvorila pogrešna vrata dizala i pala u ponor.

Aisiah Sinta Dewi (38) dizalom se popela na drugi kat u indonezijskoj zračnoj luci Kualanamu u Medanu da bi se našla sa svojom nećakinjom. Dewi je ušla u dizalo tipkajući po mobitelu te se zbunila nakon što se vrata dizala na koja je ušla nisu otvorila, nego su se otvorila ona na drugoj strani, koja žena nije ni primijetila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uspješna akcija Muškarac pao u okno na gradilištu: Morali ga izvlačiti vatrogasci

U panici žena je počela pritiskati gumbe za hitne slučajeve te je silom pokušala otvoriti vrata dizala. Tada je navodno nazvala svoju nećakinju da joj priopći da je zaglavila u liftu. Paralelno je i dalje stiskala gumbe i pokušavala otvoriti vrata tako dugo dok se vrata nisu otvorila. U silnoj panici, čim su se vrata otvorila, žena je zakoračila i pala u ponor, prenosi Jutarnji list.

 

 

Pročitajte i ovo Hader Adnan Povezivan s terorističkom skupinom Preminuo zatvorenik koji je 87 dana štrajkao glađu: "Odbijao je primiti liječnički tretman"

Žrtvina obitelj zamolila je osoblje zračne luke da potraže Dewi nakon što nije mogla stupiti u kontakt s njom, no osoblje je nije moglo pronaći na terminalu zračne luke.

Dewi je pronađena tek tri dana kasnije, kada je neugodan smrad počeo dopirati iz područja dizala.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene