Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teški ugrizi

Stravičan napad: Na ženu tijekom trčanja nasrnuli vukovi, čuvari parka čuli su njezine vriskove

Vuk (Foto: Getty Images)
Vuk (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
Ženu na trčanju u safari parku blizu Pariza napali vukovi.

Tridesetšestogodišnja žena nalazi se na odjelu intenzivne skrbi nakon što su ju napali vukovi dok je trčala u safari parku blizu Pariza, objavili su francuski mediji u nedjelju.

Oni pišu da je rano u subotu žena, koja je odsjela u 'lodgeu' unutar parka Thoiry, zalutala u glavnu safari zonu koja je rezervirana za automobile. Napala su je tri arktička vuka i zadobila je teške ugrize po vratu, leđima i nogama.

Pročitajte i ovo Požar na Hvaru Vatra iznad grada Požar na Hvaru gasit će i tijekom noći: Kanadere je ometao dron, pilot priveden!

Thoiry, oko 40 km zapadno od Pariza, jedan je od najpopularnijih parkova divljih životinja u Francuskoj. Oko 800 životinja koje se tamo drže mogu slobodno šetati dok ih posjetitelji promatraju iz sigurnosti vozila.

Park nudi smještaj u blizini nastambi za vukove i medvjede, s područjem kolibe zaštićenim električnim ogradama i jarcima, izvještava stranica France Info.

Pročitajte i ovo Darko Milinović "Povratak u politiku Hrvatske" Gospićani odabrali novog gradonačelnika, Milinović poručio: "Nek Petry sad pije normabele"

Još uvijek nije poznato zbog čega je žena ušla u područje dopušteno samo za automobile.

"U ovoj fazi ne znamo je li gošća pogriješila ili je postojao problem sa signalizacijom", rekao je neimenovani izvor za Le Parisien.

Žena je spašena nakon što su čuvari parka čuli njezine vriskove te je prebačena u obližnju bolnicu. Istraga je u tijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene