Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predstava odmah otkazana

Užas u Kini: Akrobatkinja pala s trapeza, suprug je nije uspio uhvatiti

Akrobatkinja pala tijekom predstave u Kini
Akrobatkinja pala tijekom predstave u Kini Foto: Screenshot
Kineska akrobatkinja preminula je nakon što je pala s trapeza tijekom predstave.

Na snimci koja se proširila internetom vidi se da je 37-godišnja kineska akrobatkinja Sun Moumou pala tijekom predstave u gradu Suzhou.

Do pada je došlo nakon što je njezin suprug nije uhvatio nogama. Lokalni mediji izvijestili su da je pala s visine veće od 10 metara te da je prevezena u bolnicu, ali joj liječnici nisu uspjeli spasiti život.

"Uvijek smo bili sretni zajedno", rekao je njezin suprug Zhang Moumou.

Pročitajte i ovo Požega - 1 Vojnik je preminuo Mještani u nevjerici nakon brutalnog napada: "Kako neće šokirati? Događaj je užasan"

Pročitajte i ovo Ilustracija Stravična nesreća Avion s 228 ljudi završio na dnu Atlantika: Tko je odgovoran? Završilo povijesno suđenje

Na snimci se vidi da gledatelji vrište u trenutku u kojem Sun pada. Njezin je kolega rekao novinarima da je nakon pada još uvijek slabo disala, izvijestio je Daily Mail.

Ta je predstava, kao i sve sljedeće, odmah otkazana.

Lokalni dužnosnici obitelji žrtve izrazili su duboku sućut. Preminula je sa svojim suprugom, s kojim je godinama surađivala, imala sina i kćer.

Još se uvijek istražuje je li Sun radila bez primjerene sigurnosne opreme, a lokalni su mediji izvijestili da je par često radio bez pojasova. Međutim, Zhang je rekao da ona nije odbila nositi pojas.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene