Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad iz zraka

VIDEO Ukrajinci slave: "Uništili smo deset ruskih tenkova i oklopno vozilo u jednoj noći"

Uništavanje ruskih tenkova
Uništavanje ruskih tenkova Foto: Screenshot/Youtube Služba sigurnosti Ukrajine
Služba sigurnosti Ukrajine (SBU) objavila je video uništavanja deset ruskih tenkova i jednog oklopnog vozila i to, kako navode, u samo jednoj noći.

Samo jedna noć - toliko je, kako tvrde iz Službe sigurnosti Ukrajine, bilo potrebno da unište deset ruskih tenkova i jedno oklopno vozilo.

Uz snimku, u objavi je napisano kako su deset tenkova uništili specijalci iz jedinice SBU-a "Bijeli Vukovi".

"Bahmut je još uvijek epicentar neprijateljstava. Borbe za grad se nastavljaju. Neprijatelj je angažirao sve svoje snage i nastoji probiti odbranu na nekoliko frontova i potpuno okružiti grad”, rekao je komandant Kopnenih snaga Ukrajine i komandant Istočne grupe Oružanih snaga Ukrajine Oleksandar Sirski, prenosi Interfax.

Pročitajte i ovo Tvrtka Inflatech proizvodi mamce za zavaravanje u ratu u Ukrajini - 3 Troše municiju, a ono... FOTO/VIDEO Rusi tvrde da u Ukrajini masovno uništavaju naoružanje sa Zapada. Evo zašto je priča možda doslovno prenapuhana

"Naši specijalci centra Specijalnih operacija 'A' uništili su neprijateljsku opremu u pravcu Donjecka. Također je spaljen i jedan neprijateljski BTR. Tim činom, u jednoj noći uništeno je jedanaest meta," piše u objavi ukrajinske sigurnosne službe.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene