Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se početak suđenja

Unatoč boljkama, Ratko Mladić se udebljao 10 kilograma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog njegovih tegoba, Tužiteljstvo je smanjilo broj zločina koji se Mladiću stavljaju na teret, smanjen je i opseg optužnice, a sve kako bi suđenje što prije započelo.

Odvjetnik Ratka Mladića, Miloš Šaljić izjavio je za ageciju Srna kako je Mladićevo zdravstveno stanje stabilno, da je 'ponovo na nogama, ima apetit i dobio je deset kilograma na težini'.

Pročitajte i ovo Ilustracija EUFOR Althea NATO u susjednu zemlju šalje bataljun rezervnih snaga: "To je važna odluka za gašenje secesionističkih ideja" Milorad Dodik i Vladimir Putin Planira "ekonomsku uniju" Dodika baš briga za američke sankcije: "Imam druge prijatelje, Vučića, Putina i Orbana..."

Zadnjih mjeseci Mladić se žalio na zdravstvene tegobe i tražio je da ga pregledaju liječnici iz Beograda što je Haaški tribunal dozvolio.

Zbog njegovih tegoba, Tužiteljstvo je smanjilo broj zločina koji se Mladiću stavljaju na teret, smanjen je i opseg optužnice, a sve kako bi suđenje što prije započelo. Šaljić je rekao da su izvešće liječničkog tima iz Beograda, koji je pregledao u Haagu optuženog za najveće ratne zločine, dobili Mladić, njegov dovjetnički tim i Komitet za suradnju s Haaškim tribunalom, ali im ja zabranjeno dati izvješće medijima.

Bivši zapovjednik vojske Republike Srpske uhićen je 26. svibnja u Srbiji, a pred Haaškim tribunalom optužen je 25. srpnja 1995. za genocid, sudjelovanje u genocidu, zločine protiv čovječnosti i kršenje zakona i običaja ratovanja u BiH. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene