Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada je jednom muškarcu u zrakoplovu stalo srce, stjuardese su mu pritekle u pomoć. Njegova žena tvrdi da su odbile koristiti svu opremu, jer su mu prsa bila predlakava.


Jacku Jordanu (62) stalo je srce kada su on i njegova supruga Caroline letjeli iz Los Angelesa u Albuquerque, piše Daily Star.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Zadavio suprugu pred maloljetnom pastorkom, a nad njom bludničio tijekom boravka na Jadranu Srušio se avion u Pakistanu - 2 U bolnice u Karachiju stiglo 56 tijela iz stambene četvrti na koju se srušio putnički avion: "Pao je preko kuća..."

Nakon što je Jordanu pozlilo, srušio se, a osoblje ga je počelo oživljavati. Iako su u avionu imali defibrilator, njegova supruga tvrdi kako ga je stjuardesa odbila koristiti.

'Rekla je da ga neće koristit jer su mu prsa predlakava', ispričala je Caroline.

Pilotu tijekom slijetanja slijetanja otpala protetička ruka!

'Ne očekujem da su stjuardese medicinske sestre, ali u takvim okolnostima, jedna od prvih stvari koje bi trebale napraviti jest prikopčati defibrilator. Ne želim da još netko mora proći kroz to', dodaje Caroline.

Do trenutka kada su mu obrijali prsa, bilo je prekasno i čovjek je umro. Southwest Airlines u kojem se zbio ovaj nemili incident, kažu da istražuju incident.

'Izražavamo svoju najdublju sućut putnici zbog njezinog gubitka', rekla je glasnogovornica Michelle Agnews.

'Naši izvještaji upućuju na to da, kada su dobili informaciju o njegovom stanju, naše stjuardese i dva medicinska stručnjaka na letu, prema protokolu su pomogli bolesnom putniku. Sve naše letjelice potpuno su opremljene, a naše stjuardese godišnje imaju trening za pružanje pomoći', priopćilo je zračni prijevoznik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook