Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neredi prije utakmice

Vučićev sin na snimci tučnjave navijača, reagirali su i tjelohranitelji? Letjele stolice, boce i kamenje

Aktualno Galerija Tučnjava navijača - 1 Tučnjava navijača - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Tučnjava navijača - 2 Tučnjava navijača - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Tučnjava navijača - 3 Tučnjava navijača - 3 Foto: Dnevnik Nove TV Tučnjava navijača - 4 Tučnjava navijača - 4 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Tučnjava navijača - 5 Galerija 1/5 >>
Prije utakmice Srbije i Engleske došlo je do velikih nereda u kojima je uhićeno više od osmero huligana. U tučnjavi je sudjelovao i sin Aleksandra Vučića.

U velikim neredima prije utakmice Srbije i Engleske letjele su stolice, boce i kamenje, a uhićeno je više od osmero huligana.

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da je na snimci i sin srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, kojeg su tjelohranitelji spriječili da se uključi u tučnjavu. Uhićeni su pušteni iz policijske postaje, no njemačka policija u dogovoru s UEFA-om želi im zabraniti pristup stadionima.

Pročitajte i ovo Navijač Srbije Odmah ispod tribine VIDEO Skandal na utakmici Srbija - Engleska: Albanski novinar provocirao, Srbi uputili žalbu UEFA-i!

"Priveli smo osam navijača prije utakmice koji nisu bili u mogućnosti gledati utakmicu. Svejedno ćete me to pitati pa ću vam odmah reći. Sedam je navijača Srbije i jedan Engleske koji nisu bili u mogućnosti gledati utakmicu"; pojasnio je viši policijski upravitelj u Gelsenkirchenu Peter Both.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene