Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Put u Berlin

Otvoren postupak protiv Jandrokovića jer je na utakmicu državnim zrakoplovom poveo sina

Aktualno Galerija Gordan Jandroković na utakmici hrvatske reprezentacije u Berlinu Gordan Jandroković na utakmici hrvatske reprezentacije u Berlinu Foto: Ante Cizmic / CROPIX Gordan Jandroković na Euru sa sinom Gordan Jandroković na Euru sa sinom Foto: Vijesti u 17 Vladin avion - 1 Vladin avion - 1 Foto: Vijesti u 17 Vladin avion - 2 Vladin avion - 2 Foto: Vijesti u 17 +0 Vladin avion - 3 Galerija 1/5 >>
Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvorilo je predmet protiv Gordana Jandrokovića.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvorilo je danas predmet protiv predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića jer je na utakmicu Hrvatske i Španjolske u Berlinu državnim avionom povezao svog sina. Ispitat će sve okolnosti i utvrditi jesu li ispunjene pretpostavke za pokretanje postupka, izvijestio je Dnevnik Nove TV.

Pročitajte i ovo Ruski predsjednik Vladimir Putin Rijetko putovanje Putin najavio posjet zemlji u kojoj nije bio 24 godine: Ovim potezom izaziva SAD

Dnevnik Nove TV snimio je Jandrokovića, ali i nekoliko ministara, kako odlaze u petak na utakmicu državnim zrakoplovom, a u društvu predsjednika Sabora bio je i njegov sin. Pravilnik o korištenju službenog zrakoplova izrijekom ne spominje članove obitelji štićenih osoba.

Jandroković je najavio da će sutra u Hrvatskom saboru dati izjavu za medije u kojoj će se očitovati o temi.

Predsjednik Sabora je prije dva dana i objavio fotografiju sa sinom i Zlatkom Dalićem.

"Svi smo uz vas večeras, nek' jače kuca to, srce vatreno! Hrvatska igra svoju prvu utakmicu na Euru 2024. i cijela nacija je uz vas! Pokažimo zajedništvo i podršku našim Vatrenima jer zajedno možemo sve. Idemo po pobjedu!", napisao je na Instagramu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene