Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Laboratorijski tehničar na Medicinskom fakultetu sveučilišta Yale, u američkoj saveznoj državi Connecticut, Raymond Clark III, u četvrtak je uhićen pod sumnjom za ubojstvo studentice Annie Le, čije je tijelo u nedjelju nađeno u udubini u zidu laboratorija.


Ubojstvo na jednom od najuglednijih sveučilišta u SAD-u, praćeno okolnošću da se u nedjelju trebalo održati vjenčanje ubijene Annie Le, izazvalo je ogromnu pozornost američkih medija. Uhićeni Raymond Clark III, ranije nije imao kaznenih prijava, kazali su dužnosnici suda u New Havenu, u američkoj saveznoj državi Connecticut.

Vezani članci Prometna policija, ilustracija Dobio je paprenu kaznu: 36-godišnjak bez vozačkog ispita i s 3 promila alkohola u krvi bježao policiji Policijski službenik 01, ilustracija Policija objavila detalje incidenta u Splitu: Mladić koji je ukrao noževe iz trgovine i mahao njima po ulici danas na sudu

>> Studentica s Yalea umrla je od gušenja, a u zid je skrivena

Uhićenom Clarku, koji od početka istrage odbija odgovarati na pitanja istražitelja, u petak je sud odredio jamčevinu od tri milijuna dolara. Clark je podvrgnut DNK ispitivanju, a policija je objavila da ima više od 250 materijalnih dokaza za potporu optužnici. (Hina)