Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičenik pušten

Studentica s Yalea umrla je od gušenja, a u zid je skrivena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Diplomirana studentica Sveučilišta Yale, Annie Le, čije je tijelo u nedjelju pronađeno u zidu podrumskog laboratorija Medicinskog fakulteta, bila je zadavljena, objavio je u srijedu nakon obdukcije Ured mrtvozornika u New Havenu, u američkoj saveznoj državi Connecticut.

Uzrok smrti bilo je 'traumatsko gušenje zbog pritiska na vrat', kazao je glasnogovornik Ureda mrtvozornika. Le (24), studentica farmakologije, posljednji je puta viđena živa 8. rujna, snimljena video kamerom na ulazu u laboratorij. Tijelo joj je pronađeno pet dana kasnije, na dan kada se trebala vjenčati, skriveno u zidu od gips-ploča. Nitko još nije uhićen i optužen za njezinu smrt.

Pročitajte i ovo Okupljanje inicijative Mihaela Berak Pet mjeseci kasnije: Inicijativa traži ostavke zbog 'šutnje' u slučaju ubojstva osječke studentice Slika nije dostupna Tovila se bez uspjeha S fakulteta poručili studentici: Udebljaj se ili otiđi

Zaposlenik laboratorija na Yaleu, 24-godišnji Raymond Clark, u srijedu je pušten na slobodu, nakon zadržavanja zbog uzimanja DNK uzoraka i pretrage stana, izjavio je načelnik policije New Hawena, James Lewis. Clark je mogao biti uhićen da je odbio dati uzorak DNK, izjavila je glasnogovornica grada New Havena, Jessica Mayorga. U srijedu su izvršena i dva druga naloga za pretres, za Clarkov drugi posjed, te za njegovo vozilo, kazao je načelnik Lewis.

Radili u istoj zgradi

Lewis je potvrdio da su Clark i Le radili u istoj zgradi, ali je odbio komentirati da li su se poznavali. Lewis je rekao da je policija pregledala oko 700 sati video snimaka i intervjuirala više od 150 ljudi, te da su istražitelji prikupili oko 250 materijalnih dokaza. Policijski dužnosnici su najavili da bi istraga, koja pobuđuje izniman interes američkih medija, mogla trajati danima ili tjednima. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene