Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodavao i proizvodio

Uhićen 45-godišnji diler: U stanu mu pronašli heroin, kokain, kratom...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u Zagrebu uhitila 45-godišnjaka osumnjičenog za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Policija je radom na terenu saznala da se osumnjičeni bavi preprodajom heroina.

Dan nakon Nove godine, 2. siječnja 2019. godine, na području Zagreba uhićen je 45-godišnjak, a temeljem naloga Županijskog suda u Velikoj Gorici pretresen mu je i stan. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga Akcija USKOK-a u Splitu, pod istragom tri osobe Ilustracija U Španjolskoj Uhićen Crnogorac s Interpolove tjeralice: Pogledajte kakav je show napravio prije nego što je pao policiji u ruke

U stanu, koji se nalazi u njegovu vlasništvu, pronađeno je 820 grama kratoma, 10,2 grama heroina, 8,7 grama kokaina, 0,6 grama marihuane i vaga za precizno mjerenje težine. Također je pronađeno 2100 kuna. 

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu te će ujedno i zbog neovlaštenog posjedovanja 0,6 grama marihuane protiv njega biti podnijeti optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, priopćila je PU zagrebačka. 

Po nekim tvrdnjama, biljka kratom može biti korisna kao lijek za ovisnike o drogama, ali je zabranjena jer je uvrštena na Popis droga, psihotropnih tvari i biljaka iz kojih se može dobiti droga te tvari koje se mogu uporabiti za izradu droga. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene