Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za tri tjedna

Udarac Berlusconiju: Ruby se udaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada marokanska plesačica Karima El Mahrug, odnosno Ruby iz istrage o talijanskom premijeru Silviju Berlusconiju zbog navodnog spolnog odnosa s malodobnicom, najavila je da se udaje za tri tjedna.

Ruby će se udati za zaručnika Lucu Rizza, 41-godišnjeg voditelja diskoteke u Genovi. U razgovoru objavljenom u izdanju dnevnika La Repubblica koje izlazi u Genovi, Ruby kaže da bi nakon udaje htjela nastaviti 'školovanje, završiti srednju školu i ostati živjeti u Genovi'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Viđena u austrijskom skijalištu VIDEO: Ruby je ogorčena, želi zaboraviti Berlusconija Slika nije dostupna Koštali ga skandali Potpora Berlusconiju nikad nije bila niža

Djevojka koja je u studenome navršila 18 godina, ističe da 'uopće' nije zabrinuta zbog istrage koja se vodi protiv Berlusconija, jer je, kako kaže, samo 'svjedokinja' - i zakon ju smatra žrtvom - te dodaje: 'jedva čekam da suđenje počne'.

>> Lijepa Ruby tvrdi da joj je Berlusconi dao novac

>> VIDEO: Ruby zarađuje na Berlusconiju

>> Gaćicama na Berlusconija

Po istrazi, Ruby je, uz druge djevojke, sudjelovala na razuzdanim zabavama koje je "Il Cavaliere" organizirao u svojoj rezidenciji. Ruby i Berlusconi niječu da su imali spolne odnose i tvrde da su te zabave zapravo bile obične večere, a ne orgije kako bi se to dalo zaključiti iz transkripta telefonskih razgovora koje su objavili mediji. (HIna)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene