Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Marokanka Ruby, zbog koje talijanskog premijera Silvija Berlusconija sumnjiče za seks sa maloljetnicom, na sve načine želi pobjeći od tog skandala i završiti priču s Berlusconijem.


Novinari agencije Reuters zatekli su je u austrijskom skijalištu Ischglu, a ona im je rekla da u Italiji više ne može normalno živjeti od medija i pritisaka te da se želi preseliti s dečkom u Meksiko.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Bunga, bunga' za Berlusconija Slika nije dostupna Odvjetništvo: Berlusconi 13 puta platio Ruby za seks

'Ne sviđa mi se to. Sviđa mi se normalan život. Htjela bi se udati, želim normalnu obitelj i normalan život bez tih pitanja o Berlusconiju. Nadam se da će to završiti. U budućnosti želim živjeti s dečkom u Meksiku. Želim se tamo udati i živjeti. U Italiji to nije moguće. Ljudi tamo samo loše pričaju o meni i to mi se ne sviđa', rekla je Ruby.

Berlusconija se sumnjiči da je Ruby plaćao novcem i nakitom u zamjenu za seks dok je imala samo 17 godina. Karima El Mahroug, kako je pravo ime Ruby, svjedokinja je u slučaju Berlusconi, no još uvijek ne zna hoće li se pojaviti na sudu ili ne. Njezin odvjetnik opetovano je poricao kako je Ruby spavala s Berlusconijem.