Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lijepa Marokanka

VIDEO: Ruby zarađuje na Berlusconiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruby Srcolomka uzrokovala je pravu pomutnju pojavivši se u disko klubu u Riminiju.

Kontrorverzna plesačica marokanskog podrijetla Karima El Mahroug, poznatija kao Ruby Srcolomka, a još poznatija kao navodna ljubavnica Silvija Berlusconija pojavila se u disko klubu u talijanskom Riminiju. Njezina pojava izazvala je neviđenu gužvu u diskoteci i deseci fotoreportera pokušali su dobiti što bolju snimku ljepotice o kojoj bruji cijeli svijet.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik i suradnici Reakcije na Schmidtovu odluku Predstava za javnost ili razlog za brigu? Parlament Republike Srpske usvojio nacrt zakona koji bi im davao znatno veće slobode Europska iskaznica za osobe s invaliditetom Šok za mnoge ''Dobili smo iskaznicu za osobe s invaliditetom, a dijete je zdravo'': Provjerili smo o čemu se radi

>> FOTO: Sve Berlusconijeve žene

>> VIDEO: Ovako je plesala i Berlusconiju

Ruby je kao počasna gošća disko kluba trebala dati izjavu, no to se nije dogodilo. Planove je poremetio prosvjed skupine mladih ispred kluba koji su demonstrirali protiv Ruby ističući kako je srozala sliku Italije u svijetu te da predstavlja loš uzor mladima.  'Ubrzo nakon dolaska zamolila nas je da ne odgovara na pitanja novinara i da želi što prije otići. Platili smo joj unaprijed i to je sve. Netko ju je nazvao, ne nju izravno, već osobu koja ju je dovela tu, i dao da znanja da ona ne bi smjela davati izjave niti bi kamere trebale biti unutra', kazao je vlasnik disko kluba Devis Paganelli.

Podsjetimo, Silvio Berlusconi suočen je s optužbama da je tada maloljetnoj, 17-godišnjoj Ruby, plaćao za seks na raskalašenim zabavama koje su se održavale u premijerovoj luksuznoj vili. Berlusconi je, kao i Ruby, oštro opovrgnuo optužbe, ističući kako nikad u životu nije platio za seks te da je od razvoda u sretnoj vezi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene