Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Žena sam i kažem 'dosta''

Gaćicama na Berlusconija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvorište Silvija Berlusconija za par dana bi trebalo biti puno ženskih gaćica.

No, gaćice u dvorištu nisu (novi) premijerov fetiš već znak prosvjeda grupe žena zbog njegove uključenosti u lanac prostitucije. One će prosvjedovati zbog njegove opsesije oskudno odjevenim zabavljačicama. Međutim, pitanje je koliko će Berlusconi biti 'pogođen' ženskim gaćicama u svom dvorištu.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Zašto se Dan žena slavi baš na 8. mart? 8. mart Zašto Dan žena slavimo baš na današnji dan?

>> FOTO: Sve Berlusconijeve žene

>> Talijanske žene traže Berlusconijevu ostavku

Na demonstraciju ispred milanske vile trebao bi doći i pisac Umberto Eco.

U kampanji na internetu koju je započeo časopis La Republica sudjeluje tisuće žena. 'Žena sam i kažem 'dosta'', komentar je jedne od njih, prenosi sify.com. Druge su pak priložile svoje fotografije s porukama osude muškarcima koji kupuju i prodaju ženska tijela.

Javna društvena grupa 'Sloboda i Pravda' tvrdi da je prikupila 100.000 potpisa za peticiju da Berlusconi podnese ostavku. 'Ni u jednoj drugoj demokratskoj zemlji premijer suočen s ovako ozbiljnim optužbama ne bi na svojoj funkciji ostao duže od par sati', stoji u priopćenju te grupe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene