Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhićen je

Strava u konjičkom klubu. Trener godinama silovao učenice: "Bojala sam se da ću ga naljutiti i da će me još više povrijediti"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
68-godišnji vlasnik konjičkog kluba u Barajevu u Beogradu uhićen je zbog sumnje da je od 2010. do 2021. godine silovao učenice svoje škole jahanja.

Policija je u Beogradu uhitila 68-godišnjeg Miloša Đukića iz konjičkog kluba u Barajevu zbog sumnje da je od 2010. do 2021. godine počinio kaznena djela silovanja, silovanja u pokušaju i pet kaznenih djela nedozvoljenih spolnih radnji nad učenicama svoje škole jahanja.

Đukić se u vrijeme Jugoslavije proslavio kao kaskader, kako piše Nova.rs, a u školi jahanja bio je glavna i odgovorna osoba te se sumnja da je u prosincu 2010. godine silovao tada maloljetnu djevojku, a neprimjerene radnje i dodirivanje intimnih dijelova tijela polaznica škole jahanja nastavilo se tijekom idućih deset godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 1 GNJUSNI ZLOČIN Monstruozni Riječanin prijetio trudnoj supruzi da će joj izvaditi dijete iz utrobe pa je tjerao na seks sa strancima i sve snimao

Pročitajte i ovo Prosvjed u Prištini VELIKI PROSVJEDI Novo stravično otkriće u slučaju koji je potresao Kosovo: Djevojčica (11) bila je silovana više od godinu dana?

"Pokušala sam se izmigoljiti, ali on me držao, u tom sam trenutku shvatila da sam potpuno sama s njim u Lipovičkoj šumi usred noći i da nema nikoga da mi pomogne, da nema nikoga kome se mogu javiti, da nemam kamo pobjeći", prepričala je svoje uznemirujuće svjedočanstvo danas 29-godišnja Katarina Šolaja, učenica Konjičkog kluba MBM u njegovu vlasništvu, koja je postala njegova žrtva kad je imala samo 17 godina.

Pročitajte i ovo Vanja Sljepčević ZA DNEVNIK NOVE TV Novi slučaj silovanja zgrozio Hrvatsku, stručnjakinja objasnila što pokreće silovatelje: ''Ta dva mehanizma su najrazornija za žrtvu''

"Poznat je kao strog i snažan čovjek", nastavlja Šolaja. "Bojala sam se da ću ga naljutiti i da će me još više povrijediti. Onda sam otupjela i samo sam htjela da prođe. Kad je bilo gotovo, pretvarala sam se da spavam u nadi da je to sve i da me više neće dirati tijekom noći", ispričala je istražiteljima.

68-godišnjem Đukiću određen je 48-satni pritvor te će biti priveden Višem javnom tužiteljstvu u Beogradu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene