Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Užas u Sjevernoj Makedoniji: Tinejdžerica ubila vršnjaka - udarala ga oštrim predmetom po glavi pa tijelo bacila u rijeku

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Tijelo 16-godišnjaka pronađeno je u četvrtak ujutro u rijeci Pena kod Tetova. Za ubojstvo 16-godišnjaka osumnjičena je 17-godišnjakinja.

U četvrtak ujutro u rijeci Pena kod Tetova u Sjevernoj Makedoniji pronađeno je tijelo 16-godišnjaka.

Nakon očevida i početka istrage, tužiteljstvo u Tetovu podnijelo je zahtjev za provođene pripremnog postupka zbog sumnje da je ubojstvo počinila maloljetnica.

"Osumnjičena 17-godišnja djevojka namjerno je oduzela život šesnaestogodišnjem djetetu. Ona je poslije verbalne svađe u automobilu, u blizini mesta Banjice, više puta udarila žrtvu oštrim predmetom u glavu, nanijevši joj teške ozljede opasne po život. Zatim ga je gurnula u rijeku Pena, a osoba je pronađena mrtva nizvodno. Nadležni javni tužitelj podneo je Sudu prijedlog za određivanje mjere pritvora", priopćeno je iz Javnog tužiteljstva.

Pročitajte i ovo Riješen misterij u Sloveniji: Ilustracija - 4 DNK NAŠ SVAGDAŠNJI Forenzičari nakon više od dva desetljeća složili mozaik četverostrukog ubojstva: Istražitelje je trag odveo do 56-godišnjeg Hrvata

Makedonski mediji pišu da je djevojka iz mjesta Rogle te da je policija obavila informativni razgovor s još jednom maloljetnom osobom iz Tetova, također u dobi od 17 godina.

Razgovori su obavljeni u nazočnosti roditelja, predstavnika Centra za socijalni rad, odvjetnika i zdravstvenog djelatnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija TRAGEDIJA Osuđen na doživotni zatvor pa oslobođen, trebao je dobiti 10 milijuna dolara odštete, a onda su ga - ubili na pogrebu

Novosti navode da je otac ubijenog 16-godišnjaka prijavio policiji da se tinejdžer udaljio od kuće u srijedu poslijepodne.

Vozilo je pronađeno u noći na četvrtak, nešto poslije 2 sata u blizini kafića u mjestu Banjice, a tijelo u 7 sati ujutro.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene