Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POČELO JE SA SVAĐOM

Kakav horor: Osam tinejdžerica nasmrt izbolo sirotog muškarca, najmlađa ima tek 13 godina

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Osam tinejdžerica za koje se smatra da su se upoznale na društvenim mrežama optuženo je za ubojstvo drugog stupnja zbog smrti 59-godišnjeg muškarca koji je izboden nožem u središtu Toronta.

Policija tvrdi da su djevojke napale i izbole muškarca na trgu u blizini glavnog željezničkog kolodvora u najvećem kanadskom gradu rano u nedjelju ujutro. Tri djevojčice imaju 13, tri 14 i dvije 16 godina, rekla je u utorak policija.

Policija nije imenovala žrtvu, ali govoreći na konferenciji za novinare, detektiv Terry Browne iz jedinice za ubojstva Toronta rekao je da se muškarac nedavno preselio u gradski sustav skloništa za beskućnike.

"On je imao veliku podršku obitelji, tako da ga ne bih nužno nazvao beskućnikom, nego je zbog teške trenutačne životne situacije završio na cesti", rekao je Browne.

Naglasio je da su policajci odgovorili na poziv u središtu grada oko ponoći 18. prosinca nakon što su slučajni prolaznici nazvali hitnu pomoć radi muškarca koji je bio izboden.

Policija kaže kako se vjeruje da su djevojke napale i izbole žrtvu nakon svađe. Muškarac je hitno prebačen u bolnicu s teškim ozljedama, ali je ubrzo preminuo.

Policajci su ubrzo uhitili djevojke te su pronašli određeni broj oružja na mjestu događaja, piše Guardian.

Pročitajte i ovo Ilustracija BRZO JE PRIVEDEN Kakav show u Zadru: Pijan izazvao nesreću, udario policajca te ga vrijeđao

Browne je rekao da istražitelji vjeruju da su se djevojke koje su sudjelovale u napadu upoznale na društvenim mrežama i da su došle iz raznih dijelova grada, ali je rekao da još uvijek nije jasno zašto su se srele te večeri.

Pročitajte i ovo Ilustracija IMALA JE KRATKI FITILJ Susjedima pozlilo od prizora: U stanu pronađena tijela izbodene djece, uhićena majka (24)

Pročitajte i ovo U Londonu izbodena dvojica mladića Jesu li smrti povezane? Misterij u Londonu, policija na nogama: Dvojica tinejdžera izbodena na smrt na različitim lokacijama u skoro isto vrijeme

Tri djevojke od ranije imaju policijski dosje. Osumnjičenice su se pojavile na sudu u nedjelju, a ponovno bi trebale na sud 29. prosinca.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene