Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RUKE SU MU VEZANE

Stravičan zločin u susjedstvu: Poštar nestao s torbom punom novca od mirovina, pronašli ga mrtvog

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U Crnoj Gori pronađeno je tijelo poštara Miloša Stamatovića. Ruke su mu bile vezane s prednje strane, a u trenutku nestanka nosio je oko 15.000 eura mirovina koje je trebao dostaviti umirovljenicima.

Mrtvo tijelo Danilovgrađanina Miloša Stamatovića pronađeno je s vezanim rukama na obali rijeke Morače u naselju Botun u Crnoj Gori. Tijelo su u utorak u vodi pronašli mještani, a nakon toga je identificirano.

Stamatović je bio zaposlen u Pošti Crne Gore i u vrijeme nestanka nosio je oko 15.000 eura mirovina koje je trebao dostaviti umirovljenicima.

Ubrzo nakon nestanka pronađeno je vozilo kojim je mladić prevozio novac. U njemu je pronađeno između 2000 i 3000 eura, dok se ostatak novca aktivno traži, izvijestio je crnogorski portal PRESS.

Stamatovićeve ruke bile su vezane s prednje strane, što ukazuje na mogućnost da je smrt nastupila nasilno, odnosno da je u pitanju ubojstvo. Policija je zbog toga naložila obdukciju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Tragedija u Zagrebu: Tijekom gašenja požara u kući pronađeno tijelo

Pročitajte i ovo Bacanje hrane: Ilustracija - 4 DONOSI DNEVNIK NOVE TV Znate li koliko hrane godišnje bacimo? Ovo su korisni savjeti za ublažavanje te pošasti - "Teško je baš, nekad ne ide"

"Postoji određeni niz tragova koje je policija pribavila na licu mjesta. Pronađen je automobil, prikupljaju se obavještenja i rasvjetljavaju okolnosti nestanka nastradalog s krajnjim ciljem da se utvrdi je li smrt nastupila kao posljedica nasilja ili nečeg drugog", rekao je za PRESS izvor iz policije.

Nakon nestanka Stamatovića su neke njegove kolege poštari, kao i njegovi sugrađani iz Danilovgrada, u nedjelju tražili nizvodno pored korita rijeke Morače. Za pretragu su tada angažirani i čamci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene