Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

''Nisam prijetnja životinjama''

Kamera ga uhvatila na djelu: Serijski ubojica mačaka osuđen na pet godina zatvora, a policija u mobitelu pronašla još jedan dokaz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši zaštitar osuđen je na više od pet godina zatvora zbog ubojstva devet i ozljeđivanja sedam mačaka, prenosi u petak BBC.

Steven Bouquet ubio je devet mačaka u Brightonu i okolici između listopada 2018. i lipnja 2019. Sedam ih je ranio nožem. Pedesetčetverogodišnjak je negirao krivnju za posjedovanje noža i 16 napada koji su se događali noću.

Sud u Birminghamu u lipnju je presudio da je Bouquet, poznat kao "ubojica mačaka iz Brightona", kriv, a sada ga je osudio na pet godina i tri mjeseca zatvora.

Sudac Jeremy Gold kazao je da je njegovo ponašanje bilo okrutno. "To je trajalo dugo i pogodilo je samo srce obiteljskog života", dodao je. Bouquet je odbacio optužbe i policiji rekao da nije prijetnja životinjama.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zagrepčanin silovao pse - 4 Nakon priloga Provjerenog Raspisana tjeralica za muškarcem koji je godinama silovao i mučio pse

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novac ispred života Prijatelji životinja traže reviziju rada skloništa u Dumovcu, upozoravaju i na stanje u drugima: "Štenci umiru, psi se međusobno pokolju..."

Uhvaćen je nakon što je nadzorna kamera, koju je postavio vlasnik jedne od ubijenih mačaka, snimila novi napad. Fotografije dvije mačke kasnije su pronađene na Bouquetovu telefonu, a nož s mačjim DNK-om otkriven je u njegovoj kući.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene