Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkriveni tragovi

Ubojica iz jaslica osumnjičen za još jedno ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi Belgijanac, navodni počinitelj ubojstva u petak u jaslicama u flamanskom Dendermondeu, osumnjičen je za još jedno nedavno ubojstvo, dosad neobjašnjeno, 70-godišnjakinje, objavile su belgijske tv postaje na flamanskom VRT i VTM.

Beživotno tijelo 73-godišnjakinje izbodene nožem, pronađeno je 16. siječnja u njezinu domu u Beverenu, blizu Antwerpena. Mladića Kima De Geldera sumnjiči se i za ubojstvo nožem dviju beba i jedne odgajateljice u petak u Belgiji. Suprug 73-godišnjakinje koji se nalazio kod susjeda, oslobođen je krivnje, a krađa je odbačena kao eventualni motiv zločina.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Slika nije dostupna Planirao pokolj u još jednom vrtiću VIDEO: Napadač iz jaslica smijao se sucima

>> Ubojici iz jaslica nadimak je bio 'Sotona'

>> VIDEO: Tisuće Belgijaca u mirnoj povorci sjećanja

Istražitelji su se suočili sa zagonetkom o okolnostima i uzrocima ubojstva.Po tv postaji VRT, forenzičari su otkrili tragove koji ukazuju na De Geldera. Privatna tv postaja VTM spomenula je 'sumnje' koje terete mladića u toj drugoj aferi.

Djeca nisu odabrana slučajno

Odvjetnik i stručnjak za ubojstva Jef Vermassen rekao je za VRT kako profil ubojice iz jaslica spada u profil masovnog ubojice. Vermasse je rekao kako je ubojica morao biti ekstremno frustriran i nije znao kako bi se nosio sa svojim frustracijama. Odvjetnik pretpostavlja da je ubojica u sebi nagomilao frustracije i onda eksplodirao.

‘Ovo nije bilo nasumično ubijanje. Odabrao je djecu kao metu. Ovo znači da je imao problem koji je povezan s djecom, moguće dostupnost djeci. Ne može biti slučajnosti, ciljao je na djecu’, rekao je Vermasse.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene