Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plovili prema Solunu

Uhićeni Crnogorci: Pali s tonom kokaina na brodu u venezuelskim vodama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U međunarodnoj policijskoj akciji koju je inicirala crnogorska policija zaplijenjena je tona kokaina, a uhićeno je više crnogorskih državljana, priopćeno je u srijedu u Podgorici.

Droga je pronađena na brodu Aressa, koji su policijske vlasti presrele u međunarodnim vodama Venezuele. U akciji su, kako je objavljeno na Twitter nalogu crnogorske policije, uz crnogorsku, sudjelovale i policije Srbije, Velike Britanije i Nizozemske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti Vojska na ulicama Ekvadora nakon proglašenja izvanrednog stanja Strašni prizori VIDEO Stravične snimke koje lede krv u žilama! Mučenje zarobljenih vojnika i policajaca: "Za sve je kriv Zapad, nemamo više izbora"

Kako prenose podgoričke Vijesti, brod na kojem je zaplijenjen kokain plovio je pod zastavom Kameruna. Španjolski mediji prenose da je isplovio početkom veljače iz Surinama te je, nakon kratkog pristajanja u luci Guaranao u Venezueli, put nastavio ka Solunu.

Nakon presretanja broda u međunarodnim vodama, na njemu je uhićeno sedam osoba, među kojima je i kapetan broda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene