Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvorena istraga o uzroku

U požaru u Njemačkoj izgorio dio bolnice: Ozlijeđeno 28 osoba, pacijenti su evakuirani

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
U požaru u bolnici u zapadnoj Njemačkoj ozlijeđeno je 28 osoba.

U požaru u bolnici u zapadnoj Njemačkoj, koji se dogodio u četvrtak kasno navečer, ozlijeđeno je 28 osoba, od kojih pet teško, objavila je lokalna policija, a prenosi u petak agencija Dpa.

Požar je izbio u bolesničkoj sobi u bolnici u Hemeru, gradu 30-ak kilometara jugoistočno od Dortmunda. Osoblje je brzo počelo evakuirati druge pacijente iz bolnice, navela je glasnogovornica policije.

Pročitajte i ovo Poplave u Sloveniji Stanje se polako smiruje FOTO/VIDEO Poplave prouzročile najveću štetu u povijesti Slovenije: Poplavni val tijekom noći dolazi u Hrvatsku

Pročitajte i ovo Ilustracija Iznimno opasno FOTO "Gdje su roditelji?! Treba im zauvijek zabraniti pristup": Pojavila se fotografija dvoje djece na kruzeru koja ledi krv u žilama

Petero teško ozlijeđenih osoba stradalo je od dima, no prema prvim nalazima nema opeklina. Četiri teže ozlijeđene osobe prebačene su na liječenje u druge bolnice, dok je jednoj ozlijeđenoj osobi pomoć pružena na odjelu intenzivne njege stradale bolnice, rekao je glasnogovornik vatrogasaca. Među ozlijeđenima ima pacijenata, ali i zaposlenika.

Dio zgrade u kojem je izbio požar više nije za korištenje, rekla je glasnogovornica policije. Istragu o uzroku požara preuzeli su kriminalisti lokalne policije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene