Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UZROK CIGARETA?

Stravična smrt: Izbio požar u bolnici, poginula tri pacijenta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri pacijenta izgubila su život nakon što je u bolnici u bugarskom gradu Slivenu na jugu zemlje, izbio požar u nedjelju rano ujutro, objavili su dužnosnici.

Požar, koji je brzo stavljen pod kontrolu, izbio je nešto iza ponoći i zahvatio jednu bolničku sobu. Šestero pacijenata iz susjednih soba evakuirano je u druge dijelove bolnice, rekao je čelnik regionalne vatrogasne postrojbe Vladimir Demirev.

Vatrogasci su našli mrtve dvojicu pacijenata, dok je treći zadobio teške opekotine te je premješten u drugu bolnicu, gdje je potom i umro.

Još uvijek se ispituje uzrok izbijanja požara, no najvjerojatnije je uzrok cigareta koju je zapalio jedan od pacijenata, objavilo je ministarstvo zdravstva.

U Bugarskoj je u bolnicama više od 8.000 pacijenata, uključujući 700 u jedinicama intenzivne njege, u trenutku kada zemlja danas izlazi na svoje treće parlamentarne izbore ove godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uzrok još nepoznat VIDEO Strašna tragedija u Sjevernoj Makedoniji, do temelja izgorjela COVID bolnica, vlasti potvrdile da je najmanje 10 poginulih: "Ovo je vrlo tužan dan"
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strava u Bagdadu VIDEO Eksplozija spremnika s kisikom izazvala požar u COVID bolnici, više od 80 poginulih: ''Ljudi su skakali kroz prozore. Liječnici padali na automobile''

Bugarska ima najniži postotak cijepljenih u Europskoj uniji i jednu od najviših stopa smrtnosti od COVID-19 u EU, s rekordnim brojem dnevnih slučajeva zaraze zabilježenih tijekom listopada.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene