Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ranio 28 osoba

VIDEO Šokantne scene iz Rusije: Muškarac pucao po sveučilištu, studenti skakali kroz prozore kako bi se spasili. Ubijeno najmanje šestero ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak ujutro došlo je do pucnjave na sveučilištu u ruskom gradu Perm. Ubijeno je šest osoba, a najmanje 28 ih je ranjeno.

Došlo je do pucnjave na sveučilištu u ruskom Permu. Iako su prva izvješća govorila o osmero mrtvih, Ministarstvo zdravstva objavilo je da je najmanje šest osoba  ubijeno, javlja RT. Ranjeno je najmanje 28 osoba.

Pročitajte i ovo SAD šalje vojnu pomoć Ukrajini Rat u Europi SAD najavio novu vojnu pomoć Ukrajini: Stiže oružje vrijedno šest milijardi dolara Vladimir Putin Zastrašujuća poruka Rusija zaprijetila velikoj europskoj zemlji, za sve krivo nuklearno oružje: "Postat će naša meta!"

Napadač je svladan, ali zasad se ne zna je li uhićen ili ubijen, piše Ria.

Vlasti su izvijestile da je napadač 18-godišnji student sveučilišta po kojemu je pucao. Navodno je na društvenim mrežama najavio napad, navodi RT.

Snimke s mjesta događaja pokazuju studente kako skaču kroz prozore, a nadzorne su kamere snimile i napadača kako ulazi u prostorije sveučililišta.

 

Na društvenim mrežama sveučilišta poručili su svima koji se nalaze na kampusu da ga odmah napuste ili se zaključaju u sobe. Svima koji su na putu prema kampusu naređeno je da ne dolaze.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene