Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žestoka borba

VIDEO Čekaju li nas ovakvi prizori i u hrvatskim trgovinama? Pogledajte kako se susjedi otimaju za šećer

Prizori iz trgovine
Prizori iz trgovine Foto: Screenshot/Twitter
Na društvenim mrežama ovih se dana pojavila snimka snimljena u Novom Pazaru u jednoj trgovini na kojoj se vidi kako se kupci otimaju za šećer.

Nakon što je hrvatska Vlada ograničila cijenu ulja, brašna, šećera, svinjskog, pilećeg i miješanog mljevenog mesa, i to za više od 30 posto, sve se više spominje da Hrvatskoj sigurno prijeti nestašica šećera.
Tako je trgovina Boso prva ograničila prodaju šećera te je taj trgovački lanac uveo ograničenje za kupnju šećera od dva kilograma po potrošaču, i to zbog straha od nestašica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na sjednici Vlada objavila nove cijene goriva Energenti; ilustracija - 1 I nakon travnja Dnevnik Nove TV doznaje što donosi novi paket Vladinih mjera: Poznato je što će biti s cijenama struje, plina i 30 osnovnih proizvoda

Srbija je već prošle godine ograničila cijene mlijeka, brašna, ulja, svinjetine i te su cijene ograničene i dalje. Ove godine u Srbiji došlo je do nestašice nekih proizvoda, ponajviše šećera i mlijeka.

Srpski mediji pišu kako su nestašice spomenutih proizvoda prethodnih nekoliko mjeseci u Srbiji česta pojava.  

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istaknuo je da u Srbiji ne postoji problem sa šećerom, već da je do takve situacije došlo jer u Srbiju dolaze ljudi iz regije i kupuju po deset paketa jer je kod njih najjeftiniji.

Na društvenim mrežama ovih se dana pojavila snimka koja je snimljena u Novom Pazaru. Na snimci se vidi kaos u trgovini i kupci kako se otimaju za šećer, tako se u snimci čuje kako građani dovikuju jedan drugome "daj mi jedan paket" i bore se kako bi ugrabili svoj šećer.

Aktualno Brdo-Brijuni bez deklaracije. Milanović: "Nedavanje statusa kandidata BiH za mene je moralni užas" Zoran Milanović i Borut Pahor Zoran Milanović i Borut Pahor Foto: Ured predsjednika RH Proces Brdo Brijuni Proces Brdo Brijuni Foto: Ured predsjednika RH +0 Proces Brdo Brijuni Svijet Brdo-Brijuni bez deklaracije. Milanović: "Nedavanje statusa kandidata BiH za mene je moralni užas" 1/3 >>

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene